Zaterdag 21 juli 2007 (dag 14)

Gereden vandaag: 78 km
Gereden totaal: 2625 km

Even na zevenen vertrekken de buren. De rest van de camping komt ook al vroeg tot leven. Na het ontbijt gaan we naar Rosenheim. We lopen wat rond (o.a. Langt het Max-Josef-platz, het rathaus, Lokschuppen, stadspoort).

Later rijden we nog door naar de Heilig-Kreuz-Kirch in Westerndorf am Wasen.

Daarna zoeken we nog naar een andere kerk met een Beinhauskapelle, die we niet gevonden hebben. We doen bij de real in Rosenheim boodschappen aan gaan terug naar de camping. ‘s Avonds, na het eten, rijden we nog wat rond in de omgeving van de camping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.