Maandag 14 juli 2008 (dag 2)

Auto kilometers totaal: 980
Vanmorgen om 5 uur ging de wekker, zodat we tijd hadden om te douchen voor we van boord gingen. Uiteindelijk waren we rond acht uur door de paspoortcontrole heen en waren we echt op weg.
Ons eerste doel voor vandaag was Leven, verwachtte aankomsttijd: 15.30 plus uitloop voor eventuele stops. Uiteindelijk was het kwart voor zeven. Vertragingen door ongelukken, kapotte vrachtwagens, slechte of foute aanwijzing in de LPG gids etc.
De camping in Leven zag er goed uit, maar had geen plaats meer. De volgende camping (op ons lijstje en op de route) wilde geen tenten. Andere campings waren onvindbaar, massaal groot, zonder beschutting, vol of alleen geschikt voor caravans/campers.
De hele oostkust van Kilcardy tot St. Andrews hebben we bekeken. Uiteindelijk vinden we een camping bij St. Andrews. Na inschrijven bleek de toegewezen plaats ongeschikt (schuine ondergrond, hond en TV bij de buren, erg dicht op elkaar). Toch maar besloten dit niet te accepteren.
Inmiddels was het erg laat en hebben we het eerste het best Bed & Breakfast genomen. In St. Andrews Fish&Chips gehaald en op de kamer gegeten.
Morgen gaan we het Falkirk Wheel bekijken en een campings aan de andere kant van Edinburgh zoeken.


B&B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.