Vrijdag 18 juli 2008 (dag 6)

Autokilometers vandaag: 330
Autokilometers totaal: 1511

Heel de nacht regen, en dat terwijl we eigenlijk willen vertrekken.
Het lijkt droger te worden en we besluiten toch te gaan inpakken. Nog voor we de tent opgevouwen hebben regent het weer. We hebben de tent onder de spoorbrug gesleept en hebben hem vochtig opgevouwen. Even na twaalven reden we de camping af.


Spoorbrug op de camping bij Edinburgh

Doel voor vandaag was de omgeving van Fort William. Vier campings hebben we bekeken en we zijn geëindigd op Bunroy in Roy Bridge. Tijdens het opzetten was er weer regen, maar goed, we staan. Vanaf hier kunnen we de Highlands gaan verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.