Zaterdag 19 juli 2008 (dag 7)

Autokilometers vandaag: 70
Autokilometers totaal: 1581

Tegen half tien worden we wakker. Het is erg stil op de camping.
We doen boodschappen in de Spar Mini Market in Spean Bridge. Roy Bridge (waar de camping is) heeft wel een winkeltjes, maar dat is niet meer dan een houten schuurtje.
Na het eten (laat ontbijt of vroege lunch) gaan we naar Fort William om te kijken naar een andere supermarkt. We rijden erheen via een klein weggetje en belanden tussen de schapen en de koeien.


Doorgaande weg?

In Fort William vinden we een supermarkt en meteen ook het treinstation (ligt er vlak naast).
We rijden verder naar Naptune’s Staircase. Dit is een serie sluizen achter elkaar die in verbinding staan met het Caledonian Channel. De Staircase bestaat uit 8 sluizen, met een gezamenlijk hoogte verschil van 19,5 meter over een lengte van 500 yard.
Via een ander klein weggetje rijden we terug naar de camping. ’s Avonds gaat Manlief nog even kijken bij het station in Roy Bridge.
Het is erg koud. ’s Nachts laten we een van de citronella kaarsen aan (voor de warmte en tegen de midgets). Midgets zijn kleine beetjes (formaat fruitvliegjes) die erg vervelend steken (pijn bij de steek). Door hun geringe formaat gaan ze door de buitenhorren en de elektrische vliegenmepper heen :-S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.