Vakantie 2010: zaterdag 19 juni

Gereden vandaag: 90 miles (144 km)
Gereden totaal:  90 miles (144 km)

Om zeven uur gaat de telefoon. We worden gebeld door Roadbear (de camperverhuurder) of we over 20 minuten mee kunnen met de transfer naar de camper. Omdat we wakker gebeld worden, gaat dat niet lukken. De afspraak staat nu dat we tussen 12:30 en 13:30 uur opgehaald worden.

We hoeven pas om 12 uur de kamer uit te zijn, dus hebben we nog even. We slapen verder uit, douchen, pakken de koffers weer in en lopen wat rond in de omgeving. We ontbijten in het hotel en staan om half 12 klaar om de kamer te verlaten als we weer gebeld worden.  Wederom Roadbear; we melden dat we nog moeten uitchecken en dan kunnen vertrekken. De chauffeur meldt dat hij eerst naar een ander hotel gaat en dan terugkomt om ons op te halen.

Het is 12:10 uur als we in het busje stappen. Na ongeveer drie kwartier komen we aan bij de Roadbear vestiging in Agoura Hills.
Na de formaliteiten, de uitleg en de controle van de camper kunnen we op weg. De eerste stop is de supermarkt even verder op. Na de boodschappen zijn we dan echt op weg (het is inmiddels bijna 16:00 uur).

Onze eerste camping hebben we vanuit Nederland al geboekt en ligt op zo’n anderhalf uur rijden (volgens Tom-Tom). We doen er uiteindelijk bijna 3 uur over. Het is zaterdag, maar files zijn geen uitzondering.

De camping ligt in een natuurpark (aan een doodlopende weg) en lijkt vol. We zijn erg blij met onze reservering. Rond 19:00 uur staat de camper op zijn plek (na wat geklooi met de hoogteafstelling). We koken en gaan tegen 22:00 uur naar bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.