Vakantie 2010: Woensdag 30 juni

Gereden vandaag: 91,6 miles (146,6 km)
Gereden totaal: 2064,6 miles (3303,4 km)

Na het ontbijt zoeken we uit wat we vandaag willen gaan doen. De Skywalk boven de Grand Canyon (aangeraden om te doen vanaf Las Vegas) blijkt op zo’n 3,5 uur rijden te liggen. We besluiten dit niet te doen.
We rijden naar Red Rock Canyon (we blijken hier in te mogen met onze nationale parken pas) en rijden de 13 mile lang rondweg.
Via Las Vegas (Stratosphere) rijden we naar de camping. Daar komen we tot de conclusie dat de shuttles vanaf ‘ons’ casino niet echt handig zijn (1x per 1,5 uur en alweer vroeg terug) en we rijden weer terug naar Las Vegas. Bij de Stratosphere kunnen we gratis en bewaakt parkeren.

Vanaf de Stratosphere lopen we de strip af in zuidelijke richting. Bij Circus Circus bekijken we een circusact, in het Venetian verbazen we ons over de grachten (2e etage) mét gondeliers. In de Fashion Show Mall eten we mexicaans om vervolgens de show bij het Treasure Island Hotel te bekijken.
Inmiddels is het donker geworden en lopen we verder. We bekijken de fontein van het Bellagio en de Eifeltoren bij “Paris”. We lopen over de Brooklyn Bridge en langs het vrijheidsbeeld van NewYork NewYork. We zien het kasteel van Excalibur en steken het MGM-grand door naar de monorail. Die nemen we terug naar Sahara’s en vanaf daar lopen we naar de camper.
We rijden terug naar de camping en duiken ons bed in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.