Uitgelezen 18: Puur natuur! – Trish Jensen

Titel: Puur natuur!
Originele titel: Phi beta bimbo
Schrijver: Trish Jensen
Jaar van uitgifte: 2005

Flaptekst:
Sociologe Leah Smith doet onderzoek naar de invloed van uiterlijk in het bedrijfsleven. Zo solliciteert ze als haar brave zelf, maar ook als opgedirkt blondje bij een cosmeticabedrijf. Tot haar verbazing kan ze in beide gedaanten parttime aan de slag.
Wat Leah niet weet is dat veiligheidexpert Mark Colson haar rollenspel meteen doorziet. Omdat hij denkt dat zij betrokken is bij bedrijfsspionage, probeert hij het aan te leggen met beide dames.
Dat gaat hem goed af, maar Mark merkt als snel dat hij zijn belangstelling voor de ‘puur natuur’-versie van Leah niet hoeft te faken. Hij hunkert ernaar om álles over haar te weten te komen…

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Chicklit.nl (Chinouk) op 3 november 2009:
Voor een scriptie besluit Leah een tijdje undercover te gaan als een rondborstige del. Ze is benieuwd wie eerder aangenomen wordt, haar typetje als Candi, of de saaie Leah. Leah heeft eerst een sollicitatiegesprek als haar alterego en later op de dag gaat ze als zichzelf op gesprek. Mark Colson, een veiligheidsexpert, heeft haar spelletje al snel door en papt aan met beide gedaantes. Mark wordt steeds verliefder op Leah, maar dat is niet de enige liefde die opbloeit. Uiteindelijk blijkt Leah niet de enige te zijn die zich voordoet als iemand anders, iedereen heeft wel een verborgen agenda. De personages zitten goed in elkaar. Iedereen heeft duidelijk zijn eigen verhaal en verleden en de verhaallijnen zijn duidelijk met elkaar verweven. Dit is een verhaal waar je een gelukzalige glimlach op je gezicht aan overhoudt. Het boek leest zo lekker weg dat je bijna zou vergeten dat je het boek nog moet recenseren.

Mijn mening/ervaring: Leest lekker weg en voor een chicklit zit er behoorlijk veel diepgang in.

Iets voor jou: Als je een lekker ontspannend boek zoekt.

Niets voor jou: Als je een hekel hebt aan chick-lit.

Dit is het achttiende deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.