Uitgelezen 62: Hemels! – Lori Foster

Titel: Hemels!
Originele titel: The secret life of Bryan
Schrijver: Lori Foster
Jaar van uitgifte: 2004

Flaptekst:
Bryan Kelly, gespecialiseerd in het opsporen van criminelen, schiet zijn tweelingbroer Bruce te hulp. Die runt als dominee een opvanghuis voor ex-prostituees, dat te kampen heeft met een reeks bedreigende incidenten. Om de dader te kunnen betrappen neemt Bryan de plaats van zijn broer in. Het kost hem de nodige moeite om zich in zijn rol als dienaar van God in te leven. Zeker als hij kennismaakt met de uitdagende Shay valt het hem zwaar om de gepaste terughoudendheid in acht te nemen. Dat leidt tot een hemelse kus die smaakt naar véél meer. Wat Bryan niet weet is dat ook Shay heeft verzwegen wie zij in werkelijkheid is… Lori Foster biedt de lezer een prettige mix van spanning, humor en onverholen sensualiteit.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 62ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.