The 30 Day Book Challenge – Day 09 – A book you thought you wouldn’t like but ended up loving

Een boek waarvan ik dacht dat ik het niets zou vinden, maar uiteindelijk geweldig vond is Het woud der verwachting (Hella S. Haasse)
Dit boek heb ik een paar jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen. De eerste keer dat ik er in begon lukte me het niet om er door heen te komen. Het is bijna twee jaar onaangeroerd in de kast blijven staan. De tweede keer werd ik door het boek gegrepen en kon ik het niet meer wegleggen. Het boek is oorspronkelijk uitgegeven als twee delen. In de moderne versies zie je dit nog terug in de indeling. Het eerste deel bestaat uit drie hoofdstukken, het tweede deel uit slechts 2. Mijn versie van het boek telt bijna 600 pagina’s, met slechts 5 hoofdstukken en een korte inleiding is het soms moeilijk om een geschikt punten te vinden om het boek weg te leggen.

De blogs horende bij deze 30 book challenge vindt je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.