The 30 Day Book Challenge – Day 22 – Favorite book you own

Het favoriete boek dat ik in mijn bezit heb, oei, weer zo’n lastige vraag voor een boekenwurm als ik.
De ontdekking van de hemel (Harry Mulisch) ingebonden uitgave ben ik erg blij mee. Maar ook Karakter (F. Bordewijk) vind ik speciaal. Ik heb de uitgave die mijn opa in de jaren 60 kocht bij mij in de kast staan.
Een ander boek dat ik wil noemen is Alleen op de wereld (Hector Malot), dit boek heb ik in een grote geïllustreerde uitgave. Een ramp om te lezen op de bank (alleen aan tafel zittend is het goed te doen) door zijn formaat, maar een boek waar ik erg blij mee ben.

De blogs horende bij deze 30 book challenge vindt je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.