The 30 Day Book Challenge – Day 26 – A book that changed your opinion about something

Een boek dat mijn mening veranderde over een onderwerp is lastig te noemen. Boeken (met name waargebeurde verhalen) verbreden mijn kennis. Zo las ik ooit (in de brugklas) een boek (Chandra) over een meisje dat met de hulp van haar Oma ontvlucht aan een gedwongen huwelijk in India. Of het Mangoseizoen waarin in een jong Indiase vrouw na haar studie in Amerika voor een vakantie naar haar familie terugkeert. Zij is veranderd, de familie niet. De worsteling tussen modern (westers) denken en tradities uit India is erg boeiend.

De blogs horende bij deze 30 book challenge vindt je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.