Uitgelezen 124: Hit! – LuAnn McLane

Titel: Hit!
Originele titel: he’s no prince charming
Schrijver: LuAnn McLane
Jaar van uitgifte: 2009

Flaptekst:
Voormalig tienersterretje Dakota Dunn wil zich bezinnen op haar muzikale toekomst en trekt zich daarom terug in haar pittoreske jachthaven in Tennessee. Daar maakt ze kennis met Trace Coleman, die door haar vader als beheerder is aangesteld. Deze aantrekkelijke oud-rodeokampioen kan het maar moeilijk verkroppen dat hij inmiddels flink aan populariteit bij de vrouwen heeft ingeboet. Ondanks Trace’ afstandelijke, zeg maar gerust norse optreden is Dakota wél bereid zich in hem te verdiepen. Geïnspireerd door zijn sensuele uitstraling probeert zij zijn wantrouwen weg te nemen. Als Trace gevoelig blijkt voor haar charmes, moet Dakota zich de vraag stellen of ze nog wel wil terugkeren naar de hectiek van de muziekwereld.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 124ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.