Vakantie 2012: Maandag 27 augustus

Gereden: 248 km
Gereden totaal: 1053 km

Wanneer we wakker worden is het zonnig en onbewolkt.
We pakken in en stappen tegen half tien in de auto.
Eerste stop: supermarkt in het dorp voor ontbijt. In het zonnetje op een muurtjes ontbijten we voor we gaan rijden.
Onderweg tanken we LPG. De nippel werkt met veel kracht wel. Na een kilometer of 40 begint de auto te bokken. Ligt het aan de LPG, of hebben we een ander probleem?
We rijden rustig verder en bekijken diverse campings; 3 van de 6 zijn het zeker niet. Uiteindelijk is de keus een gemeente camping of de 2e camping in St. Nectaire. Die laatste, La Vallee Verte is het geworden.
Even na drieën melden we ons bij de receptie. De plek die we uitgezocht hebben (57) is beschikbaar en de komende 4 nachten voor ons. Rond half 4 beginnen we met opzetten van de tent. Na wat gepuzzel (het is tenslotte een paar jaar geleden) staat de tent 2 uur later.
We zoeken uit waar de supermarkt is (dorpje 10 km verder) en doen boodschappen. Het is even na zevenen als we terug zijn op de camping.
We koken, eten, wassen af en zitten nog even buiten.
Via de tomtom proberen we uit te zoeken waar de dichtstbijzijnde Subaru dealer is. Dit zou op zo’n 30 km zijn, maar dat willen we niet geloven.
Via de laptop (lang leve gratis WiFi) bezoeken we de site van de dealers in Frankrijk. De (door TomTom) gevonden garage blijkt wel degelijk de dichtstbijzijnde te zijn.
Morgen gaan we eens kijken of zij ik in ieder geval de computer uit kunnen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.