Vakantie 2013: maandag 10 juni

Gereden: 627 km
Gereden totaal: 696 km

We hebben een wekker gezet voor 5.25 uur. Hadden we dit niet gedaan, dan waren we vijf minuten laten wakker geworden van (een sadistisch) “don’t worry, be happy” via de luidsprekers van het schip. We douchen en maken ons klaar om te vertrekken van boord. Even voor half zeven zitten we in de auto. Via controles en checks rijden Groot Brittannië binnen, het is dan kwart over zeven.
Via Birmingham en Liverpool rijden we het noorden van Wales binnen. Hier gaan we de snelweg af om via kleinere wegen verder te rijden.
Tussen meterhoge heggen, over weggetjes nauwelijks breder dan de auto en tussen de schapen door rijden we naar Anglesey. Vanaf daar weer over de hoofdweg naar Holyhead. Het is tegen vieren als we bij Anglesey Outdoor aankomen. Hier overnachten we om morgenochtend met de boot naar Ierland te kunnen.
We hebben boodschappen gedaan in het stadje om in de hostel te kunnen koken. Vanavond eten we indiaas.
Na het eten lopen we een rondje over het terrein en stappen we in de auto om naar/langs de kust te rijden. Bij Ellin’s Tower stappen we uit en lopen een stukje langs de rotskust (zonder afbakening naar de kliffen).
Terug in de hostel eten we een toetje en duiken we bijtijds tussen de lakens. Het is morgen tenslotte alweer vroeg dag.


Ellin’s Tower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.