Vakantie 2013: vrijdag 14 juni

Gereden: 129 km
Gereden totaal: 1038 km
Als we wakker worden regent het. We halen brood in het dorp en ontbijten binnen in de tent. De regen lijkt in buien te komen we wagen het erop naar Glendalough te gaan.
Met de regenjassen preventief aan bekijken we hier (de ruïnes van) de round tower, de kapel en de priesterswoning. Een en ander ligt op een kerkhof dat nog steeds gebruikt wordt.
We lopen een route om het lower lake heen naar de Poulanass Waterfall en het upperlake, daarna weer terug naar de auto. Onderweg blijven we de regenpakken aan en uit trekken.
Via de military road rijden we richting Powerscourt Garden, maar tegen de tijd dat we in de buurt komen regent het zo erg dat we er geen van beide zin in hebben om een uur door de tuinen te wandelen. We rijden de weg dan ook verder via de buitenwijken van Dublin, via Bray en Greystones rijden we naar de camping. Onderweg doen we boodschappen en we kokenen en eten weer een avond in de tent.
De regen houd aan (wordt zelfs erger) en ook de wind trekt aan. We controleren de tent en maken ons op voor een stormachtige nacht.


Glendalough

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.