Dingen die nooit iemand vraagt (1)

Tags zijn nooit echt mijn ding. Ze zijn vaak erg persoonlijk en weinig origineel. Toch ga ik nu in een aantal delen een tag plaatsen. De “dingen die nooit iemand vraagt” tag. Persoonlijk, maar wel op een manier die ik prettig vind.

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Sinds we een kast met schuifdeuren hebben maakt het niet meer zoveel uit. Zelf sluit is de deuren eigenlijk altijd meteen, maar ik kan ook prima slapen met de deuren open. Met de oude kast was het niet mogelijk om in bed te stappen terwijl de kastdeuren open stonden. Toen sliepen we dus altijd met de deuren van de kledingkast dicht.

De overige delen van deze tag vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.