Dingen die nooit iemand vraagt (9)

Tags zijn nooit echt mijn ding. Ze zijn vaak erg persoonlijk en weinig origineel. Toch ga ik nu in een aantal delen een tag plaatsen. De “dingen die nooit iemand vraagt” tag. Persoonlijk, maar wel op een manier die ik prettig vind.

Is er iets waar je je nu aan ergert
Toen ik deze tag voor de eerste keer las zat ik op mijn werk. Ik las de tag omdat ik me niet kon concentreren op mijn werk en even een korte pauze nam.
Mijn werkplek bevindt zich in een (overvolle) kantoortuin. Op een gebied van 4 bij 6 meter zitten we met 10 mensen. Vaak hebben 3 tot 4 mensen ook nog gasten en de telefoons zijn zelden stil. Verder word de etage boven ons verbouwd. Stil is het dus nooit en daar erger ik me wel eens (meer dan eens) aan.

De overige delen van deze tag vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.