Dingen die nooit iemand vraagt (11)

Tags zijn nooit echt mijn ding. Ze zijn vaak erg persoonlijk en weinig origineel. Toch ga ik nu in een aantal delen een tag plaatsen. De “dingen die nooit iemand vraagt” tag. Persoonlijk, maar wel op een manier die ik prettig vind.

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Toen ik echt klein was niet. Wel toen ik al iets ouder was. Ik denk dat ik 12 of 13 geweest moet zijn toen ik naar de scouting ging. Mijn moeder en buurvrouw waren leidsters van de kleutergroep. Om te voorkomen dat ik moest helpen bij de kleintjes, liep ik vaak door naar de sherpa’s/scouts (4 etages hoger in hetzelfde gebouw). Op die manier heb ik onder andere geholpen met het knotten van wilgen. Lang heeft het scoutingavontuur niet geduurd, slechts enkele maanden.

De overige delen van deze tag vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.