Dingen die nooit iemand vraagt (15)

Tags zijn nooit echt mijn ding. Ze zijn vaak erg persoonlijk en weinig origineel. Toch ga ik nu in een aantal delen een tag plaatsen. De “dingen die nooit iemand vraagt” tag. Persoonlijk, maar wel op een manier die ik prettig vind.

Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Ik weet zelfs hoe ik het aan moet vullen. Voor mij is het niet meer dan logisch dat je dit zelf kunt doen, maar ik weet ook dat dat niet voor iedereen zo is. In theorie kan ik ook een wiel wisselen als het noodzakelijk is. In de praktijk heb ik de kennis nog nooit nodig gehad. De wisseling van zomer- naar winterbanden (en weer terug) doet mijn echtgenoot altijd (dank daarvoor, lieverd!)

De overige delen van deze tag vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.