Recept: Gevulde eieren

Ingrediënten (voor 10 halve eieren)
5 hardgekookte eieren
Eetlepel mayanaise
Eetlepel yoghurt
Kerriepoeder
Peper/zout
Tabasco

Bereiden
Snijd de eieren overlangs door en haal met een lepeltje de dooiers eruit. Prak met een vork tot het ei smeuïg is geworden en meng de overige ingrediënten erdoor.Voeg eventueel nog wat mayonaise toe als het mengsel wat droog is. Vul de eierholtes met een lepeltje vulling. Bewaar de eieren tot serveren in de koelkast.

Tip
Het mengsel met een vork maken gaat prima. Zelf maak ik dit recept altijd in meervoud (minimaal 20 eieren), de dooier maak ik dan fijn in de hakmolen van mijn staafmixer. De overige ingrediënten erbij en in korte tijd heb ik een heerlijke, smeuïge vulling.
Het vullen dan de eieren doe ik met behulp van een (wegwerp) spuitzak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.