Nieuw Zeeland (12)

In november 2014 gingen wij voor ruim drie weken naar Nieuw Zeeland. Met een camper trokken we over beide eilanden. We begonnen bij Auckland (Noordereiland) en eindigden bij Christchurch (Zuidereiland). In een aantal logs zal ik verslag doen van deze reis. Vandaag deel 12, tevens het laatste deel.

Woensdag 26 november
We hadden de wekker iets later gezet dan de afgelopen dagen, maar zijn allebei al ver voor de wekker wakker. We pakken de laatste dingen in en maken de camper schoon. Eerder dan gepland zijn we hiermee klaar.

We rijden nog eens over het schiereiland en rijden dan door naar Christchurch om de camper in te leveren. Vanaf Apollo krijgen we een lift naar het vliegveld.
Het grote wachten kan weer beginnen. Eerst tot we kunnen inchecken, dan nog 2 uur tot het boarden. De tijd vullen we met internetten en eten.
We vliegen met JetStar in zo’n 5 uur naar Melbourne.

Donderdag 27 november
Op Melbourne Airport hebben we 5 uur tot onze vlucht verder gaat naar Dubai. We hebben gepland op deze tijd te gebruiken om te kunnen douchen, maar voor we uitgedokterd hebben waar de douches zijn en hoe een en ander werkt is die winkel waar we handdoeken kunnen kopen gesloten.
Vanaf Melbourne vliegen we naar Dubai via Kuala Lumpur. We hebben minimaal 8 kleine kinderen om ons heen zitten in de kabine, die om beurten (of allemaal tegelijkertijd) aan het huilen zijn. We doen dus geen oog dicht.
Na een overstap op Dubai vliegen we het laatste stuk (in een leger vliegtuig) naar Amsterdam. We landen op de Polderbaan. De paspoortcontrole en het ophalen van de koffers zijn snel voor elkaar. Van de grote koffer is een van de sloten volledig afgebroken, maar beide koffers (en hun complete inhoud) zijn er in ieder geval.
Het is half elf ‘s avonds als we thuis zijn. Na een douche rollen we uitgeput ons bed in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.