Woensdag 25 juli 2007 (dag 18)

Gereden vandaag: 14 km
Gereden totaal: 3055 km

Het is even na achten als we wakker worden. Vandaag willen we vanaf Bad Endorf met de trein naar München. Na het ontbijt gaan we naar het station. Bijna missen we de trein door de trage afhandeling bij de kaart verkoop (de trein gaat één keer per uur). In ongeveer een uur zijn we op het hbf München. We lopen door de stad (alte akademie, Rathaus, Residence) en nemen de metro naar de Olympiaturm. Vanaf daar hebben we een prachtig uitzicht over de stad.

We nemen de metro terug en wandelen door de Engelse Tuin. We lopen langs de “Chinesischer Turm” (pagode) en “Monopteros” (griekse tempel) en zien tenslotte ook nog surfers. Door de Engelse Tuin en de Hofgarten wandelenen we naar de Viktualien markt. Vanaf daar lopen we terug naar het station. Om 17.59 nemen we de trein naar Bad Endorf en gaan we terug naar de camping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.