Verandering

Al ruim 3 jaar schreef ik log’s op ukkies.web-log.nl.
Grote kans dat je me via daar gevonden hebt.

Web-log was een fijne jas, maar na een tijdje begon die jas toch wat krap te zitten. In mei 2006 veranderde web-log vrij drastisch van systeem.
Alles was anders, geen log was meer “normaal” te plaatsen. Mijn lay-out van voor die tijd kreeg ik niet meer goed in het nieuwe systeem.
Toen kriebelde het, ik wilde een eigen domein. Uiteindelijk werd het een nieuwe lay-out en zou ik het “nieuwe” web-log wel even aanzien.
Zoals met zoveel dingen wende het nieuwe systeem en bleef ik trouw aan mijn eigen webstekkie bij web-log.

Toch ben ik er nu weg. Na de laatste wijzigingen (reclame, ezelsoren en naar mijn smaak te veel bemoeienis met de inhoud) werd de jas toch echt te klein. Het werd tijd voor een nieuwe. Die nieuwe jas kijk je nu naar.

Welkom op www.justadropofwater.nl.

De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met het overzetten van alle logs en alle reacties. Ook heb ik alle links na moeten lopen om te kijken of deze nu nog klopten. Mocht je alsnog ergens een log met een link tegen komen die je terug stuurt naar ukkies.web-log.nl, meld het even, dan kan ik het alsnog aanpassen.

5 gedachten over “Verandering

 • 30 januari 2008 om 16:48
  Permalink

  Ik vind m erg leuk geworden. Klein puntje is dat je de titel in de tijger niet supergoed kan lezen. Maar goed, het is slechts de titel en iedereen snapt verder wel wat er staat.

  Veel plezier op je nieuwe stek!

  Beantwoorden
 • 30 januari 2008 om 19:16
  Permalink

  vet mooie lay out! ik vond vroeger inderdaad weblog ook fijner, maarja ik ben niet zo goed in zelf alles aanmaken, dus laat ik het maar zo 😛 ik zal zo ff je link aanpassen!

  Beantwoorden
 • 30 januari 2008 om 22:19
  Permalink

  Ziet er prima uit, zelfs met mijn exotische browserinstellingen. Ik forceer witte tekst op zwarte achtergrond (leest voor mij wat rustiger) en alles is hier prima te zien (geen knoppen die verdwijnen). Ik heb de site ook nog ff bekeken met andere instellingen, mooie kop (die zit ik dus niet bij mijn standaardinstellingen). Ik ga ff mijn rss aanpassen, hopelijk zie ik er snel weer wat nieuws op verschijnen :D.

  Beantwoorden
 • 1 februari 2008 om 00:22
  Permalink

  Ik heb je ook gevonden! Het ziet er allemaal heel mooi uit. Wat een klus moet de verhuizing geweest zijn. Ik wil mijn receptenlog ook verhuizen (om dezelfde redenen als jij), dus alle tips zijn welkom.

  Mooie kleuren heb je ook! Anjuli zou helemaal idolaat zijn van je tijger!

  Beantwoorden
 • 4 februari 2008 om 12:29
  Permalink

  Hey uk, supergaaf deze nieuwe site!
  En schitterende kopfoto!
  oehoeoeoe veel plezier op je nieuwe plekkie!
  xxx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.