Zondag 3 augustus 2008 (dag 22)

Autokilometers vandaag: 464
Autokilometers totaal: 5363

De wekker hadden we om kwart voor acht gezet. Vanaf half negen was er de mogelijkheid voor een ontbijt. Na het ontbijt lopen we naar de auto om vast een deel van de tassen in de auto te zetten. De auto hangt scheef. De linker achterband is helemaal leeg. Na het wisselen van het wiel blijkt er een spijker in de band te zitten (gelukkig hebben we het reservewiel wél bij ons, voor vertrek is er even sprake van geweest om die ‘ruimtevreter’ thuis te laten).
We proberen een garage te vinden die de band kan repareren (en dat op een zondag!). In Scarborough is de Kwitfit open, maar repareren is volgens hen niet mogelijk.
We parkeren ergens in Scarborough om het kasteel en het stadje te bekijken voor we door rijden naar Harwich.


Scarborough Castle

In het kasteel blijkt er van alles te doen te zijn. Er is onder andere een Hofnar, er zijn valkeniers en er zijn demonstraties van riddertoernooien te paard.
Het stadje zelf is apart en erg toeristisch (boulevard met snoep of casino’s, permanente kermis etc.).
Tegen half twee rijden we weg richting Harwich. Bij Essex eten we wat in een pub en tegen negenen zijn we bij de check-in voor de boot. Vrij snel daar zijn we aan boord. Oom kwart voor twaalf lokale tijd (in Nederland een uur later) vertrekken we uit de haven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.