Uitgelezen 30: Aloha! – Helen Kay Dimon

Titel: Aloha!
Originele titel: Your mouth drives me crazy
Schrijver: Helen Kay Dimon
Jaar van uitgifte: 2007

Flaptekst:
Fotografe Annie Parks gaat naar Hawaï om wraak te nemen, maar het loopt anders. Ze verdrinkt bijna in zee, om even later te worden vastgeklonken aan het bed van haar redder, hoofdcommissaris Kane Travers. Om haar gewelddadige plannen te kunnen verzwijgen besluit Annie geheugenverlies te veinzen.
Maar dáár trapt Kane niet in. Ondanks Annies leugens voelt hij zich enorm tot haar aangetrokken en wil hij haar beschermen tegen de levensgevaarlijke crimineel die achter haar aan zit. Maar de dreiging haar hart te verliezen aan Kane boezemt Annie zo mogelijk nog méér angst in dan die kille moordenaar.

HelenKay Dimon gebruikt een paradijselijke setting voor een sensueel avontuur met de vaart van een achtbaan.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Dit boek is niet een boed waarvan je wilt dat iemand onder de 18 het leest. Er zijn minstens 3 stukken waarin de seks erg expliciet beschreven is.

Maar om bij het begin te beginnen. Kans heeft vakantie, een soort van. Hij hangt wat rond op het strand voor zijn huis dat uitkijkt over strand en zee, wanneer hij iets ziet dat aangespoelt is op het strand. Het blijkt een persoon te zijn. Hij neemt haar mee en zet haar onder de douche om op te warmen.

Annie heeft een missie. Een erg slechte man heeft misbruik gemaakt van haar moeder en Annie is uit op wraak. Ze is niet van plan het eiland te verlaten voordat de man dood is, maar andere mensen blijken dood te gaan.

Ik had niet verwacht dat er zoveel drama in dit boek zou zitten, maar dat was een prettige verrassing. Dit zorgde ervoor dat het boek makkelijk en snel te lezen was. Het is zeker een “pageturner”.

Ik hou van de hoofdpersonen. Annie is fantastisch. Grofgebekt en een harde tante. Kane is een mannelijke man. Hij is stoer, sterk, toon geen emotie en houdt er niet van om veel te praten. Maar wanneer je hem leert kennen en is het een geweldige man.

Ondanks dat het een beetje (ok, veel) seksueler was dan ik me op ingesteld had, vond ik dit een prettig boek. Ik weet het, wat betreft de seks, dit had ik kunnen weten bij het zien van de originele titel.

Ook het feit dat zeker de helft van het boek door de ogen van de mannelijke hoofdpersoon is geschreven maakte dit voor mij een fijn boek. Voor een chicklit is dit erg verfrissend.

Iets voor jou: Als je zoekt naar een verfrissende chicklit.

Niets voor jou: Als je jonger bent dan 18 jaar, of onpasselijk wordt bij het lezen van seksscene’s.

Dit is het 30ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.