Vakantie 2011: Woensdag 7 september

Gereden: 44 km
Gereden totaal: 3018 km

Vandaag gaan we weer de lagune in. We rijden naar Treporti, vanaf waar we de boot nemen naar Murano. We lopen rond tussen de glaswinkels en werkplaatsen.
Vanaf een andere steiger dan we aangekomen zijn, nemen we de boot naar het treinstation van Venetië. Vanaf hier de lijn 2 door het Canal Grande naar het San Marco Plein. We lopen via de kade naar onze volgende boot. Via het Lido naar Burano en door naar Torcello.
In Torcello lopen we naar de kerk en terug.
Burano staat bekent om zijn kant en kleurrijke huisjes. We lopen er zo’n anderhalf uur rond voor we de boot terug naar Treporti en de auto nemen. Onderweg terug naar het hotel stoppen we bij een restaurantje om te eten. Het ziet er niet uit, maar de Cozze alla Marinara en de krab zijn verbazingwekkend lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.