Uitgelezen 319: Zielewiet! – Kim van den Berg

Titel: Zielewiet!
Schrijver: Kim van den Berg
Jaar van uitgifte: 2013

Flaptekst:
Zielewiet! neemt je mee in de reis door mijn leven. De oorlog met mijn verleden, mijn Wiet verslaving, negativiteit en afkicken in Schotland. Daarnaast de weg naar positiviteit, succes, wilskracht, geluk en bovenal liefde. De transformatie van een verslaafde afhankelijke junkie. Een hoopje ellende. Naar een mooie, onafhankelijke, sterke, gelukkige vrouw.

We maken allemaal fouten in het leven, maar dat betekent niet dat we een fout mensen zijn. Van fouten leren we en er is altijd een manier om een nieuwe start te maken, al lijkt dat soms van niet.

Er zijn veel mensen om ons heen die het leven niet meer zien zitten, die door de bomen het bos niet meer zien, die zelfmoord overwegen, omdat ze gewoon niet gelukkig zijn en niet dé juiste hulp kunnen vinden om met het leven, zichzelf, depressies en/of verslaving om te gaan. Zielewiet! is vooral bedoeld voor jongeren en verslaafden, maar ook zeker voor een ieder die wel wat positieve vibes kan gebruiken in het leven.

Mijn boek laat zien dat je alles aan kunt, dat je alles kunt worden wat je zelf wilt. Als je er maar alles voor geeft en hard voor werkt. Je leven radicaal veranderen is een hele grote stap, maar niet onmogelijk. Iedereen kan veranderen, verbeteren, van zichzelf leren houden en gelukkig worden met de kleine simpele dingen die het leven mooi maken.

Mijn verhaal levert het bewijs dat innerlijke kracht en doorzettingsvermogen de weg is naar succes, jezelf en simpelweg gelukkig zijn.

Lees, leer & leef!

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Kim (de schrijfster van dit autobiografische werk) ken ik al vele jaren. Vanaf mijn eerste web-log pasjes was Kim erbij.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit boek nu op mijn site langskomt.

In dit boek beschrijft Kim haar strijd tegen haar jarenlange Wiet-verslaving en hoe ze daar uiteindelijk (met de juiste) hulp vanaf kwam.

Mijn mening/ervaring: Doordat ik Kim al jarenlang ken/volg kende ik haar verhaal al. Desondanks heb ik het boek in een ruk uitgelezen. De schrijfstijl is precies zoals Kim ook op haar websites schreef/schrijft. Lekker toegankelijk.

Dit is het 319e deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.