Uitgelezen 306: Versplinterd – Karin Slaughter

Titel: Versplinterd
Schrijver: Karin Slaughter
Jaar van uitgifte: 2008

Flaptekst:
Abigail Campano heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in zijn hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt zich een ongekende kracht in haar los. Een kracht die de man fataal wordt. Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation krijgt de leiding over het onderzoek, maar al snel nemen de gebeurtenissen een onverwachte wending en blijkt het om veel meer dan een gezinsdrama te gaan.

Karin Slaughter laat enkele hoofdrolspelers uit het zeer succesvolle Triptiek terugkeren in een uiterst beklemmend verhaal over gijzeling, misbruik en moord.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

In Versplinterd komt de lezer meer te weten over het partnerschap van Will en Faith en wordt zijn verhouding met Amanda verder uitgediept. Deze relaties waren nodig ter voorbereiding op de ontmoeting tussen Will en Sara. Ik moest hem tot het soort man maken waar Sara geïnteresseerd in zou zijn. – Karin Slaughter

Mijn mening/ervaring: In Triptiek volgden we Will. Dit boek gaat verder met de verhaal lijn van Will Trent, maar het boek is zeker ook opzichzelfstaand te lezen. Anders dan de meeste boeken van Karin Slaughter hebben we hier niet te maken met een serie-moordenaar. Hierdoor worden de karakters veel verder uitgediept, wat langdradig had kunnen zijn bij een andere schrijver, maar in dit boek zeker niet.

Dit is het deel 306 in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.