Recep: Mini Pigs-in-blankets

Vandaag een recept voor een snel en lekker hapje. Misschien een ideetje voor oudjaarsavond/vanavond?

Ingrediënten
Bladerdeeg (ontdooid)
Cocktail worstjes (blik)
Ei (los geklopt)
Tomatenketchup
Mosterdsaus (eventueel zelf maken door mayo en mosterd te mengen)

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de plakken bladerdeeg in vier vierkantjes. Leg op elk kwart een cocktailworstje diagonaal en vouw de punten naar elkaar.
Leg de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk lichtjes met het ei.
Bak de hapjes in 10 tot 12 minuten goudbruin en krokant. Serveer met tomatenketchup en mosterdsaus.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.