Zaterdag 5 augustus 2006 (dag 5)

Voordat we vandaag weer gingen “treinen” hebben we eerst boodschappen gedaan. Vandaag zijn we opgestapt in Drei Annen Hohne. Vanaf hier zijn we met stoom (heen en terug) naar Eisfelder Talmühle gegaan. Om ongeveer drie uur waren we weer terug.

Daarna zijn we naar Derenburg gegaan voor “Glasmanufaktur Harzkristall” (www.harzkristall.de). Helaas waren we hier te laat voor een rondleiding. Zelf hebben we wel nog even rond gekeken. Erg vreemd gevoel om in augustus tussen de kerstballen rond te kijken.

Later zijn we naar de “Roßtrappe” bij Thale geweest. Dit stuk van de Harz is beduidend ruiger. (“Deutschlands Grand Canyon”, aldus de bordjes).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.