Maandag 14 augustus 2006 (dag 14)

Wederom worden we door de buren (en hun honden) te vroeg wakker gemaakt. Gelukkig is het droog en kunnen we zoals gepland vertrekken. De route die we naar het oosten nemen volgt grotendeels de Duits-Tsjechische grens. Bij Königstein en Bad Schandau hebben we campings bekeken, maar beiden waren erg druk. We besluiten verder door te rijden. Bij Hinterhermsdorf vinden we een kleine camping die naar ons zin is.

Het is al tegen het eind van de middag als we de tent opzetten. We eten voor het eerst sinds tijden in het zonnetje. ‘s avonds hebben we alvast een beetje van de omgeving bekeken. Later op de avond hebben we wederom regen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.