Zondag 8 juli 2007 (dag 1)

Gereden vandaag: 462 km
Gereden totaal: 462 km

Na de laatste dingen ingepakt te hebben zijn we rond twaalf uur vertrokken. Bestemming? Luxemburg (land). Dit weekend waren er wegwerkzaamheden rond Eindhoven, daarom zijn we via een andere route België door gereden (Rotterdam – Antwerpen – Luik).

Rond kwart over vier komen we aan bij de eerste camping (in Wilwerwiltz), omdat deze camping direct aan het spoor en een drukke weg ligt rijden we verder. Bij Reisdorf zijn de campings vol, groot of ongeschikt. Bij Consdorf zit wel een goede camping, maar we rijden nog even door om ook de camping in Bech te bekijken (minder aantal plaatsen).

In Bech staan we nu. Dit terrein is rond een oud stationsgebouw. Rond kwart over zes zijn we hier aangekomen. De tent opzetten duurde toch langer dan gedacht. Er zijn veel te veel scheerlijnen en de haringen wekken ergernis op.

De komende vier nachten staan we sowieso hier, daarna zien we wel weer verder. Onderweg was het droog, bij het opzetten van de tent was het droog en ook tijdens het koken was het droog. Tijdens het eten begon het te regenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.