Woensdag 18 juli 2007 (dag 11)

Gereden vandaag: 82 km
Gereden totaal: 1826 km

Vannacht is het gaan regenen. Ook ‘s morgens regent het nog. We hebben iets meer dan twee uur nodig om op te ruimen en in te pakken. Voor half twaalf moeten we (als we vandaag vertrekken) van de camping af. Dit houdt in dat om half tien de tent droog moet zijn. Om tien uur regent het nog. Vandaag komen we dus niet weg.

We besluiten alsnog naar de “Schwarzwald Modell Bahn” in Hausach te gaan. ‘s Middags zwemmen we in het zwembad naast de camping. ‘s Avonds eten we bij de Griek in het dorp (we lopen daarheen). We hopen morgen echt weg te kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.