Zaterdag 14 juli 2007 (dag 7)

Gereden vandaag: 141 km
Gereden totaal: 1505 km

Rond half negen werden we wakker. De broodjes gehaald en ontbeten. Na het ontbijt op zoek naar LPG. De dichtstbijzijnde volgens het boekje was in Endingen, maar op zondag gesloten en op zaterdag maar tot twee uur open. De pomp hebben we gevonden (en we hebben gelijk nieuwe lampjes gekocht voor het derde remlicht).

We zijn door gereden naar Horben bij Freiburg om vanaf daar met de Schauinsland Bahn naar boven (ruim 1200 m) te gaan. Schitterend uitzicht, maar helaas niet heel helder. Met de verrekijker was de sneeuw op de Alpen net te onderscheiden. Met de baan weer naar beneden gegaan om daarna met de auto via de weg nogmaals naar boven te gaan en dan via de kleine wegen terug naar de camping te rijden, was het plan. Onderweg naar boven ging het “check-engine”-lampje branden. Na de eerdere problemen en de LPG en het gepiep is dit wel de reden tot zorg. Op zoek naar de dichtstbijzijnde Subaru-dealer om er achter te komen wat het probleem is. We zijn tegen vier uur bij die dealer, maar de werkplaats is dan al gesloten. Maandagmorgen dan maar terug. We zijn doorgereden om boodschappen (voor de bbq) en daarna naar de camping.

Het was vandaag erg warm en de verwachting is dat het de komende dagen nog warmer gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.