Zaterdag 26 juli 2008 (dag 14)

Autokilometers vandaag: 221
Autokilometers totaal: 3087

Het is half negen als we wakker worden. We hebben broodjes gehaald bij de receptie en vragen meteen waar de dichtstbijzijnde supermarkt is. Dat blijkt in Ullapool te zijn (zo’n 50 mile, 80 kilometer noordelijker).
We besluiten er na het ontbijt heen te rijden en dan terug via Corrieshalloch Gorge en de Falls of Measach. We doen meteen boodschappen voor drie dagen. Via de Gorge en de falls rijden we een andere route terug naar de camping.
’s Avonds grillen we forel op de barbecue en worden we weer gek van de Midgets.


Corrieshalloch Gorge en de Falls of Measach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.