Dinsdag 29 juli 2008 (dag 17)

Autokilometers vandaag: 205
Autokilometers totaal: 3505

Vandaag hebben we een grote rondrit gemaakt. Eerst hebben we de Whisky destilleerderij Glen Ord bezocht. Daarna zijn we door gereden naar Beauly Priory. Dit zijn de restanten van een oude kathedraal/oud klooster. Langs Loch Ness naar Urquhart Castle. Daar was het erg druk, waardoor we de ruïne van het kasteel alleen vanaf de weg bekeken hebben.
Vervolgens zijn we zuidelijk onder Loch Ness door gereden. Bij Fort Augustus hebben we een oude brug met stroomversnelling bekeken. Via de rechter oever van het meer weer in noordelijke richting. Gestopt bij de Falls of Foyers. We zijn langs de Culloden Battle Fields naar de Clava Cairns gereden. Vanaf daar zijn we terug gereden naar Dingwall om boodschappen te doen.
’s Avonds was het weer goed genoeg om te barbecueën, ’s morgen heeft het zoveel geregend dat er nu water tussen de twee grondzeilen staat.


Beauly Priory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.