Maandag 28 juli 2008 (dag 16)

Autokilometers vandaag: 183
Autokilometers totaal: 3300

Het is droog, dus we kunnen weg (tegen te weersverwachting in). De tent is vochtig van de douw. Om goed te drogen verplaatsen we de tent in zijn geheel naar een stukje waar de zon er op schijnt. Boven het meer hangt mist (zie foto’s) die langzaam over de heuvels aan de oevers heentrekt.
Tegen half twaalf rijden we de camping af. De eerste camping die we willen zien ligt bij Dingwall. Daar ligt overigens ook de dichtstbijzijnde LPG pomp. Onderweg stoppen we en kijken we bij de Falls of Rogie.
Na de Camping bij Dingwall bekijken we die bij Evanton. Beide zijn niet ideaal. Na een blik op de kaart besluiten we toch nog even terug te rijden naar Contin. Volgens de kaart zou daar ook een camping moeten zijn, in de camping gidsen kunnen we hem niet vinden. De camping is niet meer dan een veldje naast de rivier met simpele voorzieningen. Prima dus voor ons.’s Avonds rijden we wat rond in de omgeving (kijken waar de supermarkt is).


Mist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.