Labello Verzameling dd 17 maart 2010

Bovenste rij:
Heel oud 5x: Classic met rode letters, Classic lippenpflege, classic, Sun, Mint
2x lip balance: tube, stick
2x vitamin power: oudste logo, misdruk
Ovale logo: 3 x tube: CareGloss&Shine Transparant, CareGloss&Shine tinted (mocca), Vitamin Power
Schuivers: 2x sun (verschillende teksten), UV-alpin, Active

Rij 2: oudste logo
Med (in rood geschreven), Med (in rood/zwart), Pearl&Shine, Rosé, Rosé (glimmende huls), rose, Himbeere, Raisin, Grape, Kirsche, Cherry (arabische achterzijde), Cherry, Strawberry, Erdbeere, Orange, Orange (arabische achterzijde), Mango, Sun LF18 (glimmende huls), Sun LF25, Sun BF25, Ananas, Kamille, Grüner Apfel, Hydro Pflege, UV Alpin, Classic (glimmende huls), Classic, Classic Horoscoop Steinbock, Classic Horoscoop Stier, Classic Horoscoop Zwillinge, Classic Horoscoop Krebs, Classic Horoscoop Löwe, Classic Horoscoop Waage.

Rij 3: Ovale logo
Med repair, Tropical Shake (de), Tropical Shake (It), Apricot Cream, Gold&Shine, Pearl&shine (lippen pflege), Pearl&Shine (lipcare), Rosé, Rose, Cherry, Strawberry, Erdbeere, Orange, Summer Fruits, Mandarin Vanilla, Sun, Milk&Honey, Lemon Twist, Juicy Splash, Juicy Fantasy, Sensetive, HydroCare (turkoois), HydroCare (lichtblauw), Classic, Classic/Régulier, Classic (arabische achterzijde).

Rij 4: Blauwe ovale logo
Med, Med Protection (cirkel om logo), Med Protection, Sensitive Protect, Pearl&Shine, Pearl&Shine LE1 (2006), Pearl&Shine LE2 (2007), Pearl&Shine LE3 (2008), Pearl&Shine LE4 (2009), Velvet rosé (lipcare in logo), Velvet Rosé, Star Fruits Pink Grapefruit, Star Fruits Pink Grapefruit (zonder versierde dop), Star Fruis Dragon Fruit, Passion Fruits, Star Fruits Passion Fruits, Cereza, Cherry Kiss, Cherry Kiss (lopcare in logo), Star FruitS Cherry, Star Fruits Cherry (zonder versierde dop), Freza, Strawberry Kiss, Strawberry Kiss (lipcare in logo), Star Fruits Strawberry (zonder versierde dop), Star Fruits Strawberry, Mandarin Vanilla, Mandarina Vainilla, Sun, Milk&Honey, Sweet Melon, Sensitive, UV Alpin, HydroCare, Classic, Classic LE, Classic Art of Kissing, Classic 100 years, For men

Rij 5 (2 van onder), eerste deel: vierkant blauwe logo
Sensitive Protect, Pearly Shine, Soft Rosé, Angelstar, Fruity Shine Dragon Fruit, Fruity Shine Cherry, Fruity Shine Strawberry, , Fruity Shine Pomme Granate, Sun Protect, Milk&honey, Sensitive Care, Extreme Alpin, Hydro Care, Classic Care, Active Care, Light kiss
Rij 5, tweede deel: Blauwe ovale logo:
Light kiss, SOS Lip Balm, SOS Lip Balm (extra tekst), Lip Effect Q10, CareGloss&shine Transparant, CareGloss&Shine Pure Natural, CareGloss&Shine Pink, CareGloss&Shine Pink Star, CareGloss&Shine Tinted (Mocca), CareGloss&Shine Lovely Red, Good Night Kiss

Rij 6 (onderste): Vierkant blauwe logo
SOS, Q10 Lip Effect, Glamorous Gloss Natural, Glamorous Gloss Pink Sugar, Glamorous Gloss Red Ruby, Glasmorous Gloss Red Ruby (andere achterzijde), Natural Volume.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.