Uitgelezen 8: Chaos! – Amy Garvey

Titel: Choas!
Orginele titel: Hot date
Schrijver: Amy Garvey
Jaar van uitgifte: 2008

Flaptekst:
De impulsieve Grace Lamb gooit haar leven drastisch om en gaat terug naar het stadje waar ze is opgegroeid. Ze maakt een rentree in stijl, als ze met haar busje op de auto van oude bekende Nick Griffin knalt. Grace is meteen onder de indruk van zijn aantrekkingskracht, maar Nick ziet in haar vooral een potentiële bron van problemen.
En hij krijgt gelijk. Als Grace enkele dagen de antiekwinkel van een vriend bestiert, maakt zij er zo’n puinhoop van dat Nick zich genoodzaakt voelt haar te hulp te schieten. Terwijl ze samen in de slag gaan met de maffia (!) omtrent een collectie antieke seksspeeltjes, merkt Nick dat hij steeds meer in de verleiding komt om ook eens iets impulsiefs te doen…

Amy Garcey bedient haar fans met deze dolkomische én sensuele romance op hun wenken.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Impulsief, klungelig en ondoordacht: dat is Grace ten voeten uit. Zodra ze terugkeert naar het stadje waar ze is geboren, gaat er van alles fout. Ze rijdt een geleend busje in de prak, vergeet belangrijke afspraken en wordt verliefd op haar jeugdvriend Nick, die in alles haar tegenovergestelde is. Nick ergert zich aan de impulsieve acties van Grace en omgekeerd vindt zij hem koppig, star en een ontzettende betweter. Ondanks alles vinden ze elkaar toch leuk, maar kan een relatie tussen twee uitersten werken?

Mijn mening/ervaring: Chaos! is een romantisch en grappig boek, al is het wel erg voorspelbaar. De karakters hebben niet veel diepgang en de verhaallijn over de maffia is nogal ongeloofwaardig. Het lijkt alsof dit stuk er later nog aan is toegevoegd, puur om het wat spannender te maken. Ik vond het taalgebruik af en toe erg ouderwets, maar dat is vermoedelijk meer te wijten aan de vertaler dan aan de auteur.
Aardig boek maar zeker niet de beste uit de Pink Pocket-reeks.

Iets voor jou: Als je dol bent op chick-lit.

Niets voor jou: Als je nog geen 18 jaar bent 😉

Dit is het achtste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.