Uitgelezen 35: Boeien! – Christie Craig

Titel: Boeien!
Originele titel: Divorced, desperate and delicious
Schrijver: Christie Craig
Jaar van uitgifte: 2007

Flaptekst:
Na haar scheiding heeft Lacy Maguire de mannen afgezworen. Maar dan treft ze opeens een erg aantrekkelijke, maar gewonde man aan in haar tuin. Dit blijkt Chase Kelly te zijn, een voortvluchtige rechercheur die ten onrechte verdacht wordt van duistere zaken. De wanhopige Chase eist tijdelijk onderdak, en maakt voor de zekerheid zijn gastvrouw maar meteen met handboeien vast aan haar bed. Ondanks deze ongebruikelijke openingszet weet Chase toch Lacy’s vertrouwen te winnen. En méér dan dat: hij brengt haar mannenveto danig aan het wankelen! Maar terwijl de zinderende spanning tussen hen beiden oploopt, moet Chase snel zijn onschuld zien te bewijzen. Anders zal hij uiteindelijk zélf in de boeien worden geslagen…

Spanning, romantiek en sensualiteit wisselen elkaar perfect af in deze vlot geschreven roman van Christie Craig.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Chicklit.nl (Elsbeth) op 9 juli 2009:
Stel je eens voor: er staat zomaar ineens een woest aantrekkelijke gespierde man in je achtertuin. Hij is in zijn schouder geschoten en daarna van een brug af in het water gesprongen. Deze God ziet er dus ook nog eens uit alsof hij zo uit de zee komt lopen. Zijn natte shirt spant strak om zijn sixpack en zijn jeans laten ook niets te raden over. Realistisch? Mwah… Maar wel ontzettend lekker vermaak, en het heerlijke begin van de Pink Pocket Boeien!. De man in kwestie blijkt politierechercheur Chase Kelly die er in is geluisd door zijn collega. Hij heeft tijdelijk onderdak nodig, zodat hij kan uitzoeken hoe hij zijn collega Zeke kan terugpakken. De vrouw bij wie hij aanklopt is Lacy Maguire. Na een mislukt huwelijk heeft ze besloten mannen voor altijd af te zweren. Seks heeft ze immers helemaal niet nodig. Ze kan makkelijk zonder. Maar ja, zie dat maar eens vol te houden met Mister Perfect recht onder je neus! Terwijl de seksuele spanning tussen de twee hoog oploopt, probeert Chase zijn onschuld te bewijzen en smeedt zijn corrupte collega Zeke gemene plannetjes.
Boeien! is een lekker tussendoortje voor wie even geen zin heeft in betekenisvolle, diepzinnige literatuur. En dat moet af en toe best kunnen, toch? Een heerlijk sexy en spannend boek voor de zomer. En dames, houd die achtertuin in de gaten… want je weet maar nooit!

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 35ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.