Uitgelezen 374: Passiespel – Isa Maron

Titel:Passiespel
Schrijver: Isa Maron
Jaar van uitgifte: 2008

Flaptekst:
Olga – goed huwelijk, twee kinderen, leuke baan – voelt zich gevangen in een eentonig bestaan. Om de spanning in haar huwelijk terug te brengen, stort ze zich met haar man in de wereld van kinky seks.
In haar zoektocht naar overrompelende erotiek ontmoet ze een minnaar die haar meest geheime verlangens bevredigt. Olga raakt verstrikt in het uitgekiende en gewaagde machtsspel van deze dominante man. Ze leert dat pijn en genot gevaarlijk dicht bij elkaar liggen. Bij hem is ze bijzonder, voor het eerst in tijden leeft ze weer echt. Maar als langzaam herinneringen aan haar traumatische jeugd loskomen, vlucht Olga roekeloos te diep in de wereld van macht en onmacht.
Passiespel is een erotische literaire thriller, expliciet en gedurfd, maar tegelijkertijd meeslepend en stijlvol.
Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

‘Vertrouw je me?’ Ze herinnerde zich hoe hij met haar in de ijskoude zee had gestaan, ze dacht aan hun ontmoeting in het hotel, toen hij haar voor het eerst vastgebonden had. En aan een paar dagen geleden, toen ze niet alleen volkomen weerloos, maar ook geblinddoekt was geweest. Als hij haar kwaad had willen doen, had hij daar alle gelegenheid voor gehad. Nooit had hij zijn macht misbruikt. Sterker nog, hij was teder geweest en zorgzaam. Hij had cadeaus voor haar gekocht, verrassingen voor haar bedacht. Hij vond haar bijzonder. Ze keek hem aan en knikte.”

Mijn mening/ervaring: Dit boek, tja wat moet ik er over zeggen. Het leest makkelijk weg, heeft wel wat spanning, maar een thriller zou ik het niet willen noemen.

Dit is het 374ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.