Uitgelezen 10: In de wolken! – Elaine Fox

Titel: In de wolken!
Originele titel: Beware of Doug
Schrijver: Elaine Fox
Jaar van uitgifte: 2007

Flaptekst:
Lily Tyler wacht geduldig op een aanzoek van haar keurige jurist, de favoriet van haar veeleisende vader én haar niet minder kritische hond Doug. Maar dan krijgt ze een nieuwe buurman, de piloot Brady Cole. Hij zorgt meteen voor hevige turbulentie bij Lily; met deze man zou ze best een noodlandinkje willen maken!
Brady’s gedachten gaan in eenzelfde richting, maar hij heeft zichzelf, na enkele onbezonnen affaires, op een date-dieet gezet. Omdat ook Lily rust aan het liefdesfront wil, besluiten ze om ‘gewoon vrienden’ te worden. Maar dat blijkt, naarmate ze vaker in elkaars nabijheid vertoeven en de sensuele spanning stijgt, een steeds zwaardere opgave…

Na het succes van Kookpunt! en Klasse! slaat Elaine Fox weer toe met een romantische comedy vol sluimerende passie.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Engelse flaptekst (van de site van de schrijfster):

Lily Tyler’s very interested in her sexy new neighbor, private jet pilot Brady Cole. Brady could really go for smart, gorgeous Lily. The fire that’s generated whenever they’re together isn’t just chemical … it’s nuclear!

But then there’s Doug…

The real ruler of the roost — Lily’s noisy, nasty, match-mauling pooch — Doug likes to greet anyone he dislikes with yaps, nips, and very unpleasant surprises. And Doug does not like Brady. (Doug, in fact, doesn’t like anybody — except Lily, of course. And, oddly enough, the squeaky clean, partner-track attorney whom Lily’s domineering dad would love for his dutiful daughter to marry.)

Brady’s no canine fan to begin with — and Doug’s the devil-dog incarnate! But Lily could never get serious with anyone who doesn’t click with her precious puppy — so Brady’s going to need a lot more than great looks, smooth charm, and hot passion to get himself out of the doghouse and into Lily’s life!

Mijn mening/ervaring: Geen diepgaande literatuur, maar wel vermakelijk. Leest lekker weg. Heerlijk voor op het terras, in het zonnetje in de tuin.

Iets voor jou: Als je Chick-Lit fan bent, als je zoekt naar een makkelijk leesbaar boek zonder dat het kinderachtig is.

Niets voor jou: Als je een hekel hebt aan verhalen verteld uit verschillende standpunten.

Dit is het tiende deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.