Uitgelezen 33: Undercover! – Marianne Stillings

Titel: Undercover!
Originele titel: Killer Charms
Schrijver: Marianne Stillings
Jaar van uitgifte: 2008

Flaptekst:
Andrea Darling, rechercheur in San Francisco, krijgt de opdracht om een oplichter te ontmaskeren, die zijn helderziendheid zou gebruiken om mensen te bedriegen. Als zij deze Logan Sinclair uit de tent probeert te lokken, wordt ze danig afgeleid door zijn overweldigende sexappeal.
Terwijl Andie moeite moet doen om in haar rol te blijven, wordt Logan opeens tot moordverdachte gebombardeerd. Als haar baas haar in de nek hijgt om Logan erbij te lappen, slaat bij Andie echter de twijfel toe. Zij heeft namelijk vooral de neiging haar dekmantel af te werpen om zich aan Logan bloot te geven…

Succesauteur Marianne Stillings mixt spanning en sensualiteit tot een verfrissende cocktail.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Chicklit.nl (Chinouk) op 11 september 2009:
Logan Sinclair doet zich voor als medium, waar hij goud geld mee verdient. Dan ontmoet hij Andrea Darling. Zij moet hem ontmantelen als oplichter en hij doet zijn best om niet verliefd op haar te worden. Als Andrea Logan niet arresteert (schuldig of niet) zal dat grote gevolgen voor haar carrière hebben. Net wanneer ze elkaar beter leren kennen, is Logan opeens hoofdverdachte in een moordzaak. Andrea weet niet meer wat ze moet denken en wie ze moet geloven. De personages zijn goed neergezet en door de spanningen tussen de twee, vlieg je door het verhaal heen. In Undercover is Andrea niet de enige die zich als iemand anders voordoet en dat maakt het verhaal ook nog eens  extra spannend, want je hebt geen idee meer wie je nu wel en wie je juist niet kunt vertrouwen. Een heerlijk boek met een mix van romantiek, spanning en actie. Een top pocket!

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 33ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.