Uitgelezen 39: Magisch – Lori Wilde

Titel: Magisch!
Originele titel: There goes the bride
Schrijver: Lori Wilde
Jaar van uitgifte: 2007

Flaptekst:
Rijke ouders, verloofd met haar jeugdliefde… Delaney Cartwright zou eigenlijk dolgelukkig moeten zijn. Toch heeft ze het idee dat er iets ontbreekt aan haar leven. Als ze een bruidssluier met ’magische krachten’ aanschaft, gebeurt er iets wat haar gevoel bevestigt: ze krijgt een visioen waarin ze trouwt met een andere man! Geschrokken wil ze haar relatie nieuw leven inblazen, door haar verloofde te ontvoeren en hem vervolgens eens ouderwets te verleiden. Maar op het moment suprême neemt ze per abuis de verkeerde man te grazen. En laat dat nou net de man uit haar visioen zijn, Nick Vinetti. Is dat toeval of… magie?

De eerste roman van Lori Wilde in deze reeks [Pink Pockets] zal, gezien de hilarische én prikkelende scènes, zeker niet de laatste zijn!

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Chicklit.nl (Elsbeth) op 23 mei 2010:
De Pink Pockets: ze kosten bijna niets, maar ze zijn helaas niet altijd even goed. Er staan soms kromme vertalingen in en de verhaallijnen zijn ook niet altijd even sterk. Gelukkig is Magisch! wel weer een goede! De rijke Delaney gaat trouwen met Evan, maar eigenlijk is ze niet verliefd op hem. Maar omdat iedereen verwacht dat ze gaan trouwen, durft ze niet te zeggen dat ze eigenlijk niet wil. In een tweedehands winkel vindt ze een prachtige oude bruidssluier. De verkoopster vertelt haar dat het een magische bruidssluier is en dat ze moet oppassen met wat ze wenst als ze hem opheeft. En dan komt de stoere Nick Vinetti in haar leven… Wat volgt is een nogal voorspelbaar, ongeloofwaardig verhaal, maar het is heerlijk om te lezen. Delaney is een sympathiek personage, dat los probeert te komen van haar chique familie en beseft dat ze behoefte heeft aan een beetje opschudding in haar leven. De spanning wordt goed opgebouwd en je blijft tot het eind benieuwd naar hoe alles bij elkaar zal komen. Een prima boek om tussendoor even snel te lezen of om mee te nemen op vakantie. Heerlijk leesvoer!

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 39ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.