Uitgelezen 55: Top secret! – Christina Skye

Titel: Top secret!
Originele titel: Princess
Schrijver: Christina Skye
Jaar van uitgifte: 2004

Flaptekst:
Tijdens een ultrageheime zoektocht treft commando Hawk Mackenzie een poedelnaakte vrouw in zijn kamer aan. Hotelinspectrice Jess Mulcahey weet niet wat haar overkomt als ze na het douchen tegen een gespierd lichaam wordt getrokken. Pas na een gedwongen overnachting en een paar zinderende uurtjes in een vastzittende lift scheiden hun wegen zich. Voor even, want in een vreselijk noodweer botst Jess weer – letterlijk – op Hawk. Dan raakt ze steeds verder verstrikt in zijn levensgevaarlijke opdracht. Gaandeweg ontdekken de keiharde Hawk en de stoere Jess dat het gevecht tegen hun passionele gevoelens een kansloze missie is…

In Top secret! zet Christina Skye twee sterke karakters in een achtbaan, voor een ritje vol spanning en onversneden passie.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 55ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.