Uitgelezen 140: Halsoverkop! – Lynsay Sands

Titel: Halsoverkop!
Originele titel: Bite me if you can
Schrijver: Lynsay Sands
Jaar van uitgifte: 2007

Flaptekst:
Als de ruim drieduizend jaar oude Lucian, hoofd van de Argeneau-clan, de piepjonge Leigh ontmoet moet hij halsoverkop kiezen: óf hij onthoofdt haar, óf hij neemt haar onder zijn hoede. Hij kiest voor het laatste, maar heeft daar meteen spijt van. De eigenwijze Leigh is namelijk niet van zins zijn norse bevelen op te volgen. Intussen betrapt Lucian zichzelf erop dat hij een groot zwak voor Leigh heeft; het kost hem zelfs enige moeite om zijn zorgvuldig opgebouwde reputatie van harteloze lomperik hoog te houden… Toch beseft Leigh dat er achter Lucians onbeschofte en nietsontziende vampierengedrag een schátje schuilgaat. Maar of dat genoeg is om een eeuwenlange verbintenis met hem aan te gaan… In Halsoverkop! toont Lynsay Sands op humoristische wijze aan dat zelfs het meest ontoegankelijke lid van de Argeneau-familie kan bezwijken voor echte passie.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Deze vampieren roman is een spin-off van de Pink Pockets (de eerste vier delen zijn als pink pocket verschenen – Lekker! Bezeten! Honger! Tast toe! ).
Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Ik raad je aan om deze serie wel op volgorde te lezen. In principe zijn het allemaal zelfstandige boeken, maar karakters willen wel eens in meerdere boeken op duiken.

Dit is het 140ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.