Uitgelezen 150: Vamp! – Lynsay Sands

Titel: Vamp!
Originele titel: The reluctant vampire
Schrijver: Lynsay Sands
Jaar van uitgifte: 2011

Flaptekst:
De sexy vampierjager Drina Argenis heeft in haar lange, lange leven als onsterfelijke heel wat baantjes gehad. Maar bodyguard annex babysitter voor een tienervampier spelen is een geheel nieuwe uitdaging. Ze komt er echter al snel achter dat haar opdrachtgever een bijbedoeling heeft: hij wil haar koppelen aan de ándere oppas, die kennelijk haar levenspartner is. Dat deze Harper Stoyan het geloof in de liefde heeft verloren maakt het er helaas niet gemakkelijker op. Terwijl Drina er alles aan doet om lustgevoelens bij hem op te wekken, is het bovendien de vraag of ze samen kunnen ontkomen aan het gevaar waaraan ze blootstaan… Lynsay Sands laat deze keer een Spaans lid van de Argeneau-familie de liefde van haar eeuwige leven veroveren. Dat lukt deze Vamp! met furieuze passie én humor.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Deze vampieren roman is een spin-off van de Pink Pockets (de eerste vier delen zijn als pink pocket verschenen – Lekker! Bezeten! Honger! Tast toe! ).
Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Ik raad je aan om deze serie wel op volgorde te lezen. In principe zijn het allemaal zelfstandige boeken, maar karakters willen wel eens in meerdere boeken op duiken.

Dit is het 150ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.