Uitgelezen 161: Watermeloen – Marian Keyes

Titel: Watermeloen
Schrijver: Marian Keyes
Jaar van uitgifte: 2001 (nederlandse vertaling 2011)

Flaptekst:
Op de dag dat Claire een baby krijgt, laat haar man James haar in de steek. Met een pasgeboren dochter zonder naam en haar gevoel van eigenwaarde compleet aan gort, is er maar één plek waar Claire terechtkan, en dat is haar ouderlijk huis in Dublin. Beschermd door haar familie houdt ze na een paar weken op met huilen. Daarna gaat het beter. Zo veel beter dat wanneer James met de staart tussen de benen terug komt kruipen, hem een zeer onprettige verrassing te wachten staat.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Mijn mening/ervaring: Het is lang geleden dat ik me zó geërgerd heb aan een hoofdpersoon. Soms zo erg dat het boek iedere keer weer terug in de kast verdween, om het dan toch weer terug te pakken omdat ik toch wilde weten hoe het met Claire af zou lopen.

Iets voor jou: Als je houd van Chicklits die langer duren dan 130 pagina’s.

Niets voor jou: Als je op zoek bent naar een geloofwaarig en diepgaand verhaal.

Dit is het 161ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.