Dingen die nooit iemand vraagt (10)

Tags zijn nooit echt mijn ding. Ze zijn vaak erg persoonlijk en weinig origineel. Toch ga ik nu in een aantal delen een tag plaatsen. De “dingen die nooit iemand vraagt” tag. Persoonlijk, maar wel op een manier die ik prettig vind.

Kauw je op pennen en potloden?
Niet meer. Vroeger wel altijd. De achterkant van mijn vulpen op de basisschool bestond niet meer, zo ver was die pen opgekauwd.
Ik ben er overigens van de een op de andere dag mee gestopt. Hoe, vraag je je nu misschien af? De laatste keer dat ik op een pen beet bleek de achterkant van de eerder genoemde vulpen zo ver weg gekauwd te zijn dat ik in de vulling beet. Een mond vol met vulpeninkt als resultaat. Ik kan je vertellen dat dat vreselijk smaakt!

De overige delen van deze tag vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.