Donderdag 26 juli 2007 (dag 19)

Gereden vandaag: 79 km
Gereden totaal: 3134 km

Rond half negen worden we wakker. Na het ontbijt rijden we naar Brannenburg. Van daar uit gaan we met een tandradbaan de Wendelstein (berg) op.

Boven blijkt het koeler te zijn dan we dachten. We kijken wat rond en beginnen aan onze wandeling naar beneden. Na ongeveer drie uur zijn we weer bij het dal-station van de tandradbaan (gestelde tijdsduur voor deze wandelroute is drie-en-half uur), niet slecht voor een paar “ongeoefende” wandelaars.

‘s Avond gebruiken we weer de bbq en pakken we vast een deel van de spullen in. Voor het weekend wordt er slechter (natter) weer verwacht (voor München en omgeving), voor morgen nog niet. Als het lukt gaan we morgen weer op huis aan (zo’n tien uur rijden is de planning).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.